Vrijwilligers gezocht!


Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ongeveer 17 á 18 jaar oud zijn en die ons in de weekenden willen versterken. We zoeken met name iemand die zelfstandig kan werken, iemand die het mooi vindt om enthousiast en sociaal om te gaan met mens en dier. Wij bieden een mooie werkplek midden in het Wooldrikspark. Mocht je dit wat lijken, neem dan contact op met de kinderboerderij.

Vakantieopvang

Konijn

Een huisdier is leuk! Maar wanneer u op vakantie gaat, kunnen ze niet altijd met u mee. Op de kinderboerderij is er een opvang, speciaal voor de kleine huisdieren waarvan de baasjes op vakantie zijn.

Prijzen:

Knaagdieren:  €2.50 Per dier per dag
Konijnen:        €2.50 Per dier per dag
Vogels:            €2.50 Per dier per dag


De dieren zitten in een schoon hok, dat goed onderhouden wordt. Ze krijgen 2 keer per dag eten en vers drinkwater. En natuurlijk krijgen ze genoeg aandacht!

Het is ook mogelijk om de nagels te laten knippen, of de vacht te laten borstelen, dit wordt gratis voor u gedaan. Vraag ernaar bij de beheerder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de kinderboerderij op het telefoonnummer (053) 4322932.

 

Openingstijden

Zomertijd: 09:00u t/m 16:30u
Wintertijd: 09:00u t/m 16:00u

hr

Agenda

hr

hr

Sponsoren en Donateurs

De kinderboerderij zou niet kunnen bestaan zonder de belangeloze bijdragen van onze sponsoren en donateurs. Daarom willen wij hen van harte bedanken voor hun steun:

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

hr

hr

facebook